
04 БЕРЕЗНЯ 2021
СНІДАНОК
- Сирники із сметаною
- Какао з молоком
- Батон з маслом
ОБІД
- Суп вермішелевий
- Плов з м'ясом
- Салат із буряка
- Хліб
ПІДВЕЧІРОК
- Манний пудинг з повидлом
- Чай
- Батон з повидлом

|
|
ГРОШОВІ НОРМИ ХАРЧУВАННЯ ВИХОВАНЦІВ
З 01.09.2020 року змінена плата за харчування дітей в закладах дошкільної освіти у розмірі 60% від вартості харчування на день. В групах загального типу для дітей раннього віку (від 1 до 3 років) - 18.60 грн. та для дітей передшкільного віку (від 3 до 6 років) –20.40 грн.)
Про порядок нарахування батьківської плати в закладах дошкільної освіти
Переглянути детальніше...

НОРМИ

харчування у дошкільних навчальних закладах (крім санаторних) для дітей віком старше одного року (денна норма на одну дитину, грамів)
Найменування
продукту
|
Вікова група ( років)
|
Від 1 до 3
|
Від 3 до 6 (7 )
|
Кількість приймання їжі
|
3
|
4
|
3
|
4
|
Хліб житній |
20
|
ЗО
|
40
|
60
|
Хліб пшеничний |
55
|
80
|
80
|
120
|
Борошно пшеничне |
15
|
20
|
25
|
32
|
Крохмаль |
3
|
3
|
4
|
4
|
Крупи, бобові |
ЗО
|
40
|
45
|
50
|
Макаронні вироби |
|
|
|
|
Картопля |
130
|
150
|
190
|
220
|
Овочі різні |
180
|
210
|
230
|
260
|
Фрукти свіжі |
45
|
90
|
100
|
100
|
Соки |
50
|
50
|
70
|
100
|
Фрукти сушені |
10
|
10
|
10
|
10
|
Кондитерські вироби
|
5
|
15
|
15
|
20
|
Цукор |
35
|
40
|
45
|
50
|
Мед |
1
|
1
|
2
|
2
|
Масло вершкове |
12
|
19
|
21
|
25
|
Олія |
6
|
9
|
9
|
15
|
Сало |
1
|
1
|
2
|
2
|
Яйця,штук |
1/4
|
1/2
|
1/2
|
1/2
|
Молоко |
350
|
450
|
400
|
500
|
Сир кисломолочний
|
35
|
40
|
45
|
50
|
Сир твердий |
3
|
3
|
5
|
5
|
Сметана |
5
|
10
|
10
|
15
|
М’ясо |
50
|
85
|
100
|
110
|
Риба |
20
|
25
|
45
|
50
|
Кава |
1
|
1
|
4
|
4
|
Какао |
1
|
1
|
2
|
2
|
Чай |
0.2
|
0.2
|
0.2
|
0.2
|
Приблизний об’єм окремих видів їжі для різних вікових груп (в грамах)
Види їжі
|
Об’єм їжі для дітей вікових груп, років
|
До 2
|
Від 2 до 5
|
Від 5 до 7
|
Каші або овочеві страви на сніданок чи вечерю |
150-180
|
180-200
|
200 – 250
|
Кава, чай, какао |
100-150
|
150
|
150 – 200
|
Супи.бульйони |
100-150
|
150 – 200
|
200 – 250
|
М’ясні або рибні страви |
50-60
|
60-70
|
70-80
|
Компоти, киселі |
100-150
|
150
|
150-200
|
Гарніри комбіновані |
100
|
100- 130
|
130-150
|
Фрукти, соки |
50-100
|
50-100
|
100-150
|
Салати із свіжих овочів |
40
|
40-50
|
50-60
|
Хліб житній ( на весь день) |
25
|
50
|
60
|
Хліб пшеничний( на весь день)
|
60
|
110
|
110
|
 |
|
|
|
|